frizurezamlade
Uncategorized

Najljepše frizure za mlade

Svaka djevojka sanja da njeno vjenčanje bude jedno od najljpših baš poput onog iz bajke. Vjenčanica, šminka i frizura su ono oko čega se mlada najviše trudi za dan svog vjenčanja.  Zbog toga smatramo da su ove frizure za mladu njabolji izbor.

Jednostavnost

Ukoliko smatrate da će više detalja na vašoj glavi goste ostaviti bez teksta, varate se. Potrudite se da vaša frizura bude što jednostavnija. Ukoliko se odlučite za zahtjevnije frizure to vam može donijeti i određene posljedice. Jedna mala spontana greška koju učinite mahinalno vam može uništiti cijelu frizuru što se poslije ne može popraviti ili vratiti u prvobitno stanje. Međutim, jednostavne frizure su čista suprotnost i uvijek su odličan izbor to jest sigurica.

frizure za mladu

Uvijte kosu

Vrlo jednostavno, to možete i sami uraditi kući što vam donosi uštedu novca koja će vam sigurno značiti jer troškova za vjenčanje je i previše. Uviti kosu možete na različite načine a neki od njih su: figaro, pegla, vikleri… Preporučujemo da to pokušate uraditi par dana prije vjenčanja kako biste bili vješti, to jest kako bi bili spremni za taj dan.

uvijte kosu

Spuštena punđa

Mlade se većinom odlučuju za spuštenu punđu jer je svečana, jednostavna i prilagođena baš za svadbe. Prednosti spuštene punđe su što vam kosa neće smetati za vaš prvi ples te se zbog toga nećete znojiti. Odlično stoji osobama sa svjetlijom kosom, mada je i crnke iznose odlično.

spustena pundja

Neuredna frizura 

Pod pojmom neuredna fritura se misli na današnji trend frizure koja nije utegnuta ili strogo pričvršćena uz glavu, naravno kosa za takvu frizuru mora biti čista. Ovakva frizura za mlade je odlična što se tiče fotografija koje će vam ostati za cijeli život uspomena na taj divan dan.

neuredna frizura

 

Frizure za mlade 2019 godine su još zahtjevnije jer idemo u korak sa vremnom i očekujemo od svake sobe da nas na poseban način oduševi.

Frizure za mladenke okruglog lica

Nema određene frizure za mladenke okruglog lica, ali postoje razni trikovi koji će ga učiniti manje okruglim:

  • iskonturišite lice kako biste vizuelno smanjili njegov obim
  • prebacite kosu na jednu stranu kako bi do izražaja došla samo jedna polocica lica
  • nemojte podizati kosu jer ćete tako naglasiti taj okrugli oblik

To su savjeti ukoliko imate previše okruglo lice, ali ukoliko se to znatno ne primijeti onda učinite ono što vam srce kaže.

frizure za mladenke okruglog lica

Kratke frizure za mlade

Sa kraćom kosom je svre lakše od održavanja do odluke za frizuru na vjenčanju. Ovdje možete primijeniti pravilo “neuredne frizure” ili je jednostavno uviti. Postoje razne frizure/frizurice koje možete iskoristiti ukoliko ste mlada sa kratkom kosom.

kratkefrizurezamlade

 

Također posotje stvari koje ne smijete raditi ukoliko želite da vaša frizura bude dobra cijelu večer