Zenski Kutak

Kako nacrtati obrve grafitnom olovkom?Svaka žena bi trebala imati uredne, lijepe i njegovane obrve. Obrve su nešto što posebno ističe vaše lice i samim tim doprinosi tome kako izgledate. Recimo, ukoliko su vaše obrve prenaglašene odmah izgledate tako reći upadnije ili upečatljivije, ali ako one izgledaju kao da ih niste crtali a jeste onda izgledate blago, nezapaženo… Uglavnom u svemu morate znati granicu. Crtanje obrva grafitnom olovkom bi možda moglo biti rješenje za djevojke koje ne mogu odabrati nijansu koja odgovara njihovim obrvama.
Svi znamo da za neki party, događaj, izlazak trebamo imati jači makeup. Obrve imaju glavnu ulogu u tome, tada ih morate naglasiti, ali ne u smislu da svi ljudi gledaju u vas i ne razumiju kojom tehnikom crtate obrve. Obrve trebaju biti naglašene dovoljno za određenu situaciju.
Za običan dan u školi, na poslu, za djevojke koje žele uvijek biti dotjerane i kući obrve trebaju biti manje naglašene.
Crtanje obrva grafitnom olovkom bi moglo poslužiti za dnevne varijante. Mislim da ta olovka odlično odgovara za sve nijanse.

Najbitnije kod oblikovanja obrva sa ovom olovkom je:

da su prije toga lijepo počupane kako biste ih mogli lijepo popuniti. Kada počnete sa iscrtavanjem vaših dragocjenih i divnih obrva naravno trebate biti sigurni u oblik koji želite. Najbolji način za ”tačne” obrve je da ih prije popunjavanja iscrtate odnosno da nacrtate željeni oblik a zatim popunite zadnji dio tamnije u odnosu na početak obrve kako biste dobili ombre efekat.

Nikako, ali nikako i nikad nemojte precrtavati obrve. Ne da zauzmete cijeli prostor na čelu nego izgledate poput čudovišta.

Nadam se da će vam se neki od mojih savjeta sa iscrtavanjem obrva grafitnom olovkom svidjeti. Ja vam također predlažem da je koristite kao zamjenu za pravu olovku za obrve jer mnogo ljepše izgleda.