Citati Ostalo Zenski Kutak

Ljubavni Sat – Saznaj Pravo Značenje Sati

Vjerovatno vam se često dogodi da vidite poklopljenje kazaljke na satu, to jest isti broj sati i minuta. Ponekad ne znamo da neke čudne stvari koje nam se u toku dana dogode zapravo nose neko značenje. Ljubavni sat vam može pomoći da saznate šta bi vam se moglo dogoditi u toku dana. To ponekad može biti zabavno i uzbudljivo. Isti brojevi na satu mogu ukazivati koliko nas neko želi, voli ili misli na nas.

ljubavni sat

Ljubavni sat

00:00 – zamisli želju

01:01 – prati te ljubav

02:02 – smeđi dečko ili djevojka te voli

03:03 – jako te voli

04:04 – nikad te neće zaboraviti

05:05 – ozbiljno će se zaljubiti

06:06 – pomirit ćete se

07:07 – vara te

08:08 – ljubomora

09:09 – telefonski poziv

10:10 – plavi dečko ili djevojka te želi vidjeti

11:11 – jedan dečko ili djevojka te voli

12:12 – želi tvoj dodir

13:13 – crni dečko ili djevojka te voli

14:14 – želi tvoj poljubac

15:15 – želi te opet

16:16 – dogodit će se nešto loše

17:17 – poljubit će te

18:18 – dugo će te voljeti

19:19 – neko koga ne znaš te voli

20:20 – čeka te

21:21 – sviđaš se onoj osobi na koju misliš

22:22 – vidjet ćete se

23:23 -sve će učiniti da te dobije

Nasloni moje vreme na svoje, tako će večnost duže trajati. – Mika Antić 

Značenje sati najčešće prate žene. Bitno je naglasiti da poklopljene kazaljke na satu morate vidjeti slučajno. Ukoliko čekate taj trenutak značenje sati se neće ostvariti.

Postoji mnogo ljubavnih sati koji vam pokazuju neku simboliku vezanu za vašu simpatiju. Iako vam može zvučati čudno i besmisleno, ali ljubavna satnica ima zaista duboko značenje. Nikada ne biste pomislili da poklapanje kazaljki na satu može imati uticaja na vaš ljubavni život u svakom smislu, zbog toga trebate pratiti značenje sati.

Najbitnije značenje određenih sati

00:00 – zašto baš tada da zamislite želju? Preko dana smo svi u nekoj gužvi i nemamo vremena da zamišljamo bilo kakve želje, međutim navečer pred spavanje su nam stalno u mislima osobe prema kojima gajimo određena osjećanja. Bitno je da vjerujete sami sebi a 00:00 je samo znak da to trebamo željeti iskreno i cijelim srcem.

11:11 – je također jedan od češćih slučajeva kada pogledamo na sat. Tada se svi nalazimo u nekoj gužvi ili haosu. To vam daje znak da vas neko voli, možda je to osoba u koju ste vi zaljubljeni a možda i neko treći. Određene okolnosti su vas natjerale da pogledate na sat kako bi vam dale znak da vas neko voli. Vjerovatno će vam se u skorije vrijeme pojaviti neka iznenadna ljubav u životu a da toga niste ni svjesni.

21:21 – kasni sati koji ukazuju na to da se  sviđate osobi na koju mislite. Nemojte biti sumnjičavi ako vam ta osoba još uvijek nije izjavila ljubav. Možda je u toj ljubavi najveća prepreka stid ili nešto sasvim neočekivano ili ste vi ipak osoba koja treba izjaviti ljubav, stoga ne gubite nadu nego budite spremni na rizik, kada to učinite tek tada ćete biti svjesni koliku smisao zapravo ima život.

23:23 – sve će učiniti da te dobije. Ako primijetite da se neko trudi i čini lijepe stvari za vas onda možete biti sigurni da je to prava osoba za vas. Neko ko odvaja svoje vrijeme samo da bi vas usrećio i nasmijao zaslužuje da mu se vrati istom mjerom. U ovom slučaju mjera neka bude ljubav.

Najčešće ljubavni sat pokazuje naljepšu poruku navečer. Poklapanje sata vam može pomoći da saznate šta zapravo vaša simpatija misli o vama i kome se vi zapravo sviđate a da toga niste ni svjesni.